Legismertebb aukciós oldalak, Aukció

A aukcio.lapozz.hu oldal Legismertebb aukciós oldalak kategóriájában 10 oldal található. Leggyakoribb, leggyakrabban használt aukciós oldalak.

Vatera

Az online piactér 2000-ben kezdte meg működését, azzal a céllal, hogy eladók és vevők egymásra találását segítse. A Vatera.hu-n keresztül lehetőség van szinte bármely termék adására vagy vételére, kényelmesen akár otthonról, az interneten keresztül. A? Vaterázó? Felhasználók egyaránt lehetnek termékek eladói és vevői is. A Vatera.hu ügyfelei lehetnek mind magánszemélyek, mind gazdasági társaságok. A gazdasági társaságok, vállalkozások esetében az elfekvő árukészlet gyors és hatékony kiárusítása, egy költséghatékony oldalunkon percek alatt elindítható költséghatékony webshop üzemeltetése a legjellemzőbb cél. A Vatera több százezres felhasználói tábora és az országos elérés ideálissá teszi az oldalt valamilyen szűk réspiacra specializált kis cégeknek, és egyéni vállalkozónak. A weboldal nem csak a ritka vagy kedvező áru termékek ideális lelőhelye, de egyre több az új, vagy új állapotú termék. Ugyanakkor felhasználóink gyakorta értékesítenek használt, megunt termékeket, ? ki nem bontott? Ajándékokat, de sok gyűjtő (bélyeg, könyv, régiség stb. ) találkozóhelye és fóruma is a Vatera.hu.
vatera . hu
Gyűjteménybe került: '08.02.12, ellenőrzés: '15.10.19.
Oldal módosítás

Tesz-vesz

A Teszvesz.hu ügyfélszolgálata a kapcsolatfelvétel menüponton keresztül, elektronikusan érhető el. A telefonon vagy személyesen feltett kérdésekre sajnos nem áll módunkban válaszolni! Ügyfélszolgálatunk kizárólag az írásban történő megkeresésekre tud reagálni írásban, a megadott e-mail címre küldött válasszal.
teszvesz . hu
Gyűjteménybe került: '08.02.12, ellenőrzés: '15.10.18.
Oldal módosítás

Zsibvásár

Ingyenes online aukciós piactér. A hardver és szoftver-technológiai hátteret az OM4 Szoftverfejlesztő Bt. (2462 Martonvásár, Vajda János u. 12; Adószám: 20644664-3-07) biztosítja. A száz százalékban magyar tulajdonú és fejlesztésű Zsibvasar.hu oldal 2006 szeptemberében indult. Az évek során óriási fejlődésen esett át és továbbra is folyamatosan fejlesztjük.
zsibvasar . hu
Gyűjteménybe került: '09.07.21, ellenőrzés: '15.10.24.
Oldal módosítás

Webkirakat.hu Virtuális Bolhapiac!

Ingyenes, professzionális aukciós portál. Webkirakat Virtuális bolhapiac! Ingyenes aukciós portál! Kategóriák Régiség, Műtárgy Gépjármű Lakás Műszaki cikk, Elektronika Divatcikk, Kozmetika Mobiltelefon, Ékszer, Óra Sport Konzol, PC Utazás, Üveg, Kerámia, Porcelán Zene Fényképezés.
webkirakat . hu
Gyűjteménybe került: '09.06.17, ellenőrzés: '15.09.05.
Oldal módosítás

Aukció-lomi.hu

A Lomi.hu Kft. üzemeltetése során merült fel a gondolat, hogy a látogatókat, érdeklődőket bevonva lehetővé tegyük a vásárlás mellett, saját, megunt, feleslegessé vált holmijuk eladását is. Sőt, ha valaki kereskedői vénát érez magában, itt azt is kipróbálhatja? A regisztráció, a kereskedés és a piactér használata egyelőre ingyenes!
aukcio-lomi . hu
Gyűjteménybe került: '09.06.19, ellenőrzés: '15.09.07.
Oldal módosítás

Mennyiavége.hu

A Mennyi a vége? Az Interware Online Média portfolió legújabb tagja. Az Interware olyan felületeken nyújt hirdetési lehetőséget, mint a Freeweb.hu, hazánk legnagyobb ingyenes webhosting szolgáltatója, vagy a legismertebb digitális képek elhelyezését biztosító Tar.hu. Oldalaink között található, utazási portál, apróhirdetési oldal, biztosítási portál, online virágküldő szolgáltatás; illetve keresőszolgáltatást és ingyenes e-mail szolgáltatást nyújtó weboldal is: Altavizsla.hu.
mennyiavege . hu
Gyűjteménybe került: '08.02.12, ellenőrzés: '15.10.19.
Oldal módosítás

Kislicitnyer.hu

Köszöntünk aukciós házunkban, ahol a lehető legkisebb árakon juthatsz hozzá a felkínált termékekhez. Internetes aukció során csak új termékeket hirdetünk meg licitre. Minden új felhasználónkat ajándék kredittel lepjük meg, amelyet szabadon felhasználhat a legkisebb licit eléréséhez. Regisztrálj most és kezdődhet a licit! Az aukciós ház műszaki termékeket, turisztikai ajánlatokat és egyéb szolgáltatásokat hirdet meg. Az aukciónak ez egy új formája és a külföldi sikere után már Magyarországra is megérkezett. Az eddig ismertektől eltérően itt a legkisebb egyedi licit nyer!
kislicitnyer . hu
Gyűjteménybe került: '08.02.12, ellenőrzés: '15.09.08.
Oldal módosítás

APEH árverés

Az Elektronikus Árverési Felület (EÁF) olyan virtuális árverési csarnok, ahol a NAV végrehajtási eljárásai során lefoglalt és a NAV birtokában lévő ingóságok és ingatlanok értékesítése történik. Az árverésen résztvevők - ideértve annak nyertesét is - az árverés befejezéséig anonim módon árvereznek. Árverési vevő lehet bárki, aki regisztrálta magát az Ügyfélkapun és az árverés szabályait elfogadja. Egy árverési tételre vonatkozó árverés az árverés kezdődátumtól a végdátumig tart, ez alatt kell az ajánlatokat megtenni. Az árverés nyertese az árverési vételár fejében az illetékes adóigazgatóságnál veheti át az ingóságot. Ingatlan esetében az értesítésben megadottak szerint kell eljárni.
https:
Gyűjteménybe került: '08.02.12, ellenőrzés: '15.10.18.
Oldal módosítás

Licitbazár

LicitBazár - online aukciós portál. Aukció, online aukció, árverés, licit, online árverés, babaruha, aukciók, antik, gyűjtemény, egyforintos aukciók, film, ruházat
licitbazar . hu
Gyűjteménybe került: '13.02.11, ellenőrzés: '15.09.11.
Oldal módosítás

Magyarországi Ebay

Az eBay.hu globálisan vásárolhat elektronikai termékeket, divatcikkeket, órákat és sok minden mást az egész világ megbízható eBay-es eladóitól. Minden termék szállítható ide: Magyarország
ebay . hu
Gyűjteménybe került: '13.02.11, ellenőrzés: '15.09.11.
Oldal módosítás

aukcio.lapozz.hu aukcio.lapozz.hu Oldal beküldése a Aukció témaoldalra ajanl Lap tetejére lap tetejére

Címoldal | Szöveges hirdetés | Szerkessz egy oldalt | Médiaajánlat

Minden jog fenntartva © ArT deSign Media